COMPANYCONTACT

Onze filosofie – Precisie door scheppingsvreugde

 
Capaul staat voor een hoge kwaliteitsservice, die de klant in de compromisloze precisie van onze producten en in het strenge naleven van de overeengekomen leveringsvoorwaarden terugvindt.
Ons hoogopgeleid team zoals de flexibiliteit van een middelbare onderneming zijn de sleutels tot succes van onze firma.Termijnnaleving en flexibiliteit
Het naleven van termijnen en flexibiliteit zijn de twee belangrijkste troeven waardoor wij ons vooral onderscheiden. Wij leveren de producten op de overeengekomen datum.
> video kijken

Hoogste precisie naar bestek
Precisie betekent het naleven van de gegevens uit het bestek en het plan. Wij zorgen in het bijzonder voor het kennen en inventariseren van de meetbare objectieve gegevens.
> video kijken

Prestaties aangepaste kosten
Dankzij een innovatieve analyse, een persoonlijke inzet en voortdurende investeringen kunnen wij de kosten aanpassen in functie van onze prestaties. Onze producten blijven altijd toegankelijk voor onze klanten.
> video kijken

Mensen, onze uitdaging
Zij vormen de ruggengraat van onze onderneming. Dankzij een groot wederzijds respect, een permanente ontwikkeling en opleiding, komt de meest waardevolle factor van de onderneming, de mens, in het middelpunt van onze belangstelling te staan.
> video kijken

Expos 2013
> meer