COMPANYCONTACT

Energie

 


Ons speur- en ontwikkelingswerk op dit gebied en de grote verantwoordelijkheid voor mens, natuur en leefmilieu vertegenwoordigen een grote uitdaging voor CAPAUL.

Hieruit vloeit voort een grote motivatie voor energietechniek en haar innovatieve toepassingen op de gebieden van efficiƫntie, zekerheid, leefmilieu, rentabiliteit en hun gebruikmaking in alle varianten.

Misschien beschikken wij reeds nu over de op maat gemaakte oplossing voor uw probleem, voor uw applicatie?

Voor uw en de toekomst van ons alle, vraagt u ons slechts naar de stand van zaken in dit zo belangrijk bereik.  Mens en leefmilieu zijn voor ons bijzonders veeleisende motivatie bronnen.

Quality Control

Capaul staat voor een hoge kwaliteitsservice, die de klant in de compromisloze precisie van onze producten en in het strenge naleven van de overeengekomen leveringsvoorwaarden terugvindt.

Ons hoogopgeleid team zoals de flexibiliteit van een middelbare onderneming zijn de sleutels tot succes van onze firma. 


Naleving van termijnen en flexibiliteit zijn de twee belangrijkste troeven waardoor wij ons vooral onderscheiden. Wij leveren de producten op de overeengekomen datum.


Precisie betekent het naleven van de gegevens uit het bestek en het plan. Wij zorgen in het bijzonder voor het kennen en inventariseren van de meetbare objectieve gegevens.


Kosten
- Dankzij een innovatieve analyse, een persoonlijke inzet en voortdurende investeringen kunnen wij de kosten aanpassen in functie van onze prestaties. Onze producten blijven altijd toegankelijk voor onze klanten.


De mensen
vormen de ruggengraat van onze onderneming. Dankzij een groot wederzijds respect, een permanente ontwikkeling en opleiding, komt de meest waardevolle factor van de onderneming, de mens, in het middelpunt van onze belangstelling te staan.

> meer