COMPANYCONTACT

Uw betrouwbare partner voor geavanceerde bewerkinstechnologie

 


Al meer dan 140 jaar lang beheerst CAPAUL de perfecte bewerking van mechanische onderdelen voor de luchtvaarttechniek, de medische wereld, de textielindustrie, de automobielindustrie, de spoorwegindustrie, de petrochemie, de fabricage van compressoren, wapeningen en nog vele andere gebieden.

Onze hightech productie-installaties draaien, frezen, slijpen, eroderen en controleren uw onderdelen volgens plan (CAD-systemen, volledig CNC-machinepark, meetruimte voorzien van airconditioning).

Om onze klanten een complete service te verlenen, bieden wij eveneens een complete integratie aan van mechanische modules (onderzoek, lassen, bewerking, montage en controle).

De technici van CAPAUL werken nauw samen met de ingenieursbureaus van onze klanten. Door deze interactieve ontwikkeling kunnen wij onze klanten knowhow en industrieel advies verschaffen voor het tot stand brengen van een perfect product onder optimale kwaliteits-, service- en prijsvoorwaarden.

Een hooggekwalificeerd team controleert en garandeert de vereiste kwaliteit. Op onze productie wordt toezicht gehouden conform de norm ISO 9001/2000 + EN 9100/2003.

CAPAUL staat voor ervaring, perfecte beheersing van de meest uiteenlopende technieken en een menselijk potentieel ten dienste van zijn klanten.

> Een bedrijf met traditie
> Onze lijfspreuk: "technologie heeft mensen nodig en mensen hebben technologie nodig"
> Ons team
> Onze partners
> Job offertes
> Kunstenaars bezig voor CAPAUL

Expos 2013
> meer